Un tânăr din Bistrița-Năsăud s-a ales, marți, cu dosar penal, după ce, deși nu avea permis de conducere, a furat un autoturism lăsat neasigurat de proprietar și mai apoi a purces la o plimbare. Ulterior a abandonat autovehiculul, în localitatea vecină, și a plecat liniștit mai departe, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

 

Miercuri, poliția a fost sesizată despre furtul unui autoturism de pe raza localității Telcișor, din județul Bistrița-Năsăud, care ar fi fost lăsat neasigurat. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au găsit autoturismul în cauză, abandonat pe raza localității Telciu.

Cu ocazia extinderii investigațiilor, polițiștii Secției 6 au identificat un tânăr, în vârstă de 21 ani, din Telcișor, bănuit de comiterea faptei de furt.

În cadrul cercetărilor, polițiștii au stabilit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, a fost testat și cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BIstrița-Năsăud.

Potrivit sursei citate, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere.