Trei handbaliste ale CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud au fost convocate la echipa națională de handbal a României. Alături de ele au fost convocați și antrenorul Horațiu Pașca și fizioterapeutul Cătălin Rațiu.

Laura Pristăvița, Nicoleta Dinca și Szilvia Szabó sunt cele trei jucătoare care au fost convocate la națională. Alături de ele vor reprezenta România și tehnicianul Gloriei 2018 Horatiu Pasca (secundul lotului național), dar și fizioterapeutul Cătălin Rațiu.

Lotul se va reuni la București în 17 martie, în vederea participării la turneele Golden League din Franța și Baltic Handball Cup din Polonia, programate între 21 și 24 martie.

Jucătoarele vor forma două echipe reprezentative. România A cu Laura și Nicoleta în teren va participa la competiția din Franța, alături de Norvegia, Danemarca și echipa țării gazdă, iar România B cu Szilvia Szabo în lot ne va reprezenta la turneul de la Gdansk – Polonia, la care vor mai fi prezente Spania B, Polonia, Argentina, Slovacia, Islanda și Finlanda.

Sursa: CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud