Două autoturisme, în care se aflau cinci persoane, au fost implicate într-un accident rutier care a avut loc luni dimineața, între localitățile Ruștior și Lunca din județul Bistrița-Năsăud. O femeie, pasager într-unul din autoturisme, a avut nevoie de îngrijiri medicale. În aceeași mașină se afla și un bebeluș.

 

Modulul SMURD a intervenit, luni dimineața,  între localitățile Rustior și Lunca în urma unui accident rutier în care au fost implicate două autovehicule.

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, în cele două autovehicule sunt 5 persoane, conștiente și cooperante.

Un conducător auto era blocat în mașină, fără acuze medicale, iar pasagerul din dreapta de sex feminin a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În autoturism se afla si un copil – vârstă sub un 1 an  – protejat în scoică, afirmativ fără leziuni vizibile. Femeii i-a fost acordat primul ajutor la locul accidentului. A refuzat transportul la spital„, a transmis Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, accidentul s-a produs pe DC 12A. Șoferul vinovat este un tânăr în vârstă de 20 de ani din Șieuț, care nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism înmatriculat în județul Mureș, care circula regulamentar din sens opus.

Ambii șoferi au fost testați cu etilotestul rezultatul fiind negativ.

Șoferul vinovat a fost sancționat cu 8 puncte amendă.