Cinci tineri cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani din Bistrița au fost descoperiți de jandarmi în această după-amiază sub influența drogurilor, unul dintre ei fiind găsit de oamenii legii căzut inconștient în zăpadă. Toți cei cinci au fost duși la Poliție și sunt acum cercetați pentru consum și deținere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.

 

Un jandarm aflat în timpul liber, în după-masa zilei de sâmbătă, 19 ianuarie, a zărit pe una din străzile municipiului Bistrița, cinci tineri care se aflau sub influența unor substante halucinogene necunoscute. Dintre aceștia, unul zăcea inconștient în zăpadă.

După ce a verificat starea acestuia și a celorlalți patru tineri, jandarmul a solicitat intervenția colegilor aflați în serviciu. Unul dintre tineri avea asupra sa și un plic cu o substanță vegetală necunoscută”, transmite Georgeta Cășvan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud.

Cei cinci tineri vor fi cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de consum, respectiv deținere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.

Persoanele în cauză, cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani, au fost conduse la sediul Poliției pentru luarea măsurilor legale care se impun„, mai precizează sursa citată.