Circulația rutieră pe DJ 173 C, Bistrița-Budacu de Jos, este interzisă, anunță Consiliul Județean Bistrița-Năsăud. Administrația județeană recomandă alte rute alternative.

 

Din cauza lucrărilor de modernizare a Drumului Județean 173 C (Bistrița-Budacu de Jos) și a alunecărilor de teren apărute la ieșirea din intravilanul municipiului Bistrița (km 3+062), pentru siguranța participanților la trafic, începând de de astăzi circulația rutieră este interzisă pe acest tronson până la terminarea lucrărilor de modernizare.

Pe acest tronson, se va înlocui structura rutieră  – 2 benzi a câte 3 m, 0,75 m acostamente pe ambele părți, 6 drumuri laterale, vor fi reabilitate 7 podețe, 3 podețe tubulare,vor fi realizate 21 de accese din plăci de beton armat la proprietăți, șanțuri, rigole, parapet de siguranță pe 694 metri.

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud le recomandă participanților la trafic ca pe durata restricției să folosească rutele alternative: Bistrița – Jelna – Budacu de Jos sau Bistrița – Sărata – Budacu de Jos.

 

 

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud