Un copilaș de doar patru ani și jumătate a scăpat cu viață după ce, singur fiind, a fost implicat într-un accident rutier. Băiețelul a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Bistrița cu un picior rupt și cu mai multe leziuni, dar starea sa este stabilă. 

Accidentul s-a produs pe raza localității Șintereag din județul Bistrița-Năsăud, iar din primele date se pare că acesta ar fi fost lovit de un microbuz.

La fața locului au fost direcționate două echipaje medicale, unul de prim ajutor de la Beclean și un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă de la Bistrița.

”Echipajul de prim ajutor a preluat un băiețel în vârstă de 4 ani jumătate care a fost lovit de un microbuz. Se pare că a rămas nesupravegheat şi a ajuns în drum unde s-a lovit de mașina ce circula regulamentar, intrând în partea laterală a acesteia. În urma primei evaluari: este conștient, prezintă o suspiciune de fractură de membru inferior și excoriații. Stabilizat și transportat spre UPU Bistrița. Pe traseu va fi predat echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD” a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

De asemenea, la locul accidentului se află și polițiștii rutieri care au demarat cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier.