Un băiețel în vârstă de 6 ani a scăpat, luni, ca prin urechile acului cu viață, după ce a căzut de la etajul al treilea al unui bloc dintr-un cartier din Bistrița. Copilul a fost transportat la spital pentru investigații.

 

Accidentul s-a petrecut luni după-amiază, în cartierul bistrițean Subcetate.  Norocul copilului a fost se pare, faptul că a căzut pe o porțiune cu iarbă.

Copilul a fost preluat de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, aparent fără leziuni care sa-i pună viața în pericol. Este transporatat la UPU PEDIATRIE pentru investigații medicale mai amănunțite„, a transmis Cristina Răcilă, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Polițiștii cercetează împrejurările în care s-a produs accidentul și au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

La fața locului polițiștii au stabilit faptul că, într-un moment de neatenție al mamei, băiețelul în vârstă de 6 ani ar fi căzut de la balconul apartamentului în care locuia, situat la etajul al treilea al unui bloc din zona Subcetate„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Se pare că în acel moment de neatenție, micuțul s-ar fi urcat pe un scăunel aflat pe balcon și s-a dezechilibrat, căzând în gol.