Un copil în vârstă de 9 ani, din Bistrița-Năsăud, a fost accidentat grav, după ce a căzut de pe un tractor care s-a răsturnat. Băiețelul a suferit un traumatism cranian sever și a fost intubat, iar echipajele de salvare au decis transportarea lui la o clinică de specialitate din Târgu Mureș.

 

Un accident grav a avut loc în urmă cu aproximativ două ore, pe un drum de lângă o pădure din localitatea bistrițeană Dumitra. Un băiețel în vârstă de aproximativ 9 ani a fost rănit grav, după ce ar fi cazut de pe un tractor, potrivit ISU Bistrița-Năsăud.

Echipajul de prim ajutor SMURD si echipajul aerian SMURD au făcut eforturi pentru stabilizarea/intubarea copilului în vederea transportarii acestuia cu elicopterul SMURD la o clinica de specialitate din municipiul Târgu Mureș„, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Potrivit surselor Realitatea de Bistrița, în tractor s-ar mai fi aflat un bărbat, dar și încă un tânăr, care au reușit să sară înainte ca autovehiculul să se răstoarne. Aceștia doi au scăpat teferi, fără nicio zgârietură.

Încă nu se cunosc împrejurările exacte care au dus la producerea accidentului. Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz.

Ca urmare a verificărilor efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat faptul că, pe raza localității Dumitra, în locul numit “Handrabești”, un bărbat de 51 de ani, din localitate, care conducea un tractor pe un drum închis circulației publice, pe o pantă abruptă, a pierdut controlul vehiculului și s-a răsturnat.

În urma accidentului, un copil de 9 ani, care se afla în tractor, a fost rănit.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 6, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă„, a declara Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.