Un copilaș de aproximativ 2 anișori a ajuns la spitalul din Beclean, după ce, în urmă cu două zile, s-a opărit cu lichid fierbinte. Acesta va fi transportat la o clinică de specialitate din București. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

 

Sâmbătă seara la dispeceratul integrat ISU SAJ BN, s-a primit un apel prin care se anunța că un copil în vârstă de doi ani ar fi fost opărit cu un lichid fierbinte, în urmă cu două zile, în localitatea Braniștea.  

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, s-au alocat la caz succesiv un echipaj SAJ și un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD. În sprijin s-a solicitat și elicopterul SMURD.

Din primele informații copilul prezintă arsuri de gardul I, II și III, mai transmite sursa citată. 

Copilul a fost transportat de echipajul de prim ajutor SMURD la CPU Beclean  și de acolo va fi preluat de elicopterul SMURD pt a fi transportat la o Clinică de specialitate din București.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud,Crina Sîrb, polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, în cadrul căruia efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care o fetiță de 2 ani și jumătate, din localitatea Braniștea, a suferit arsuri pe mâini și corp.

Conform primelor verificări, se pare că fetița ar fi suferit arsurile în urmă cu câteva zile, când ar fi tras pe ea un vas cu apă fierbinte, însă mama fetiței ar fi încercat să o trateze acasă. Astăzi, fetița a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii din Beclean continuă cercetările în acest caz.

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud