Timp de trei zile, între 20-22 decembrie, în curtea Muzeului Bistrița va avea loc o nouă ediție a evenimentului „Crăciun în Bistrița-Năsăud”, organizat de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Complexul Muzeal și Centrul Judeațean de Cultură. Printre invitați se numără Ștefan Hrușcă, Romică Țociu și Cornel Palade.

 

Peste oraș s-a așternut iarna, în casă miroase a cozonaci, bradul e împodobit și-n suflet e deja sărbătoare.

Vă invităm la o nouă ediție Crăciun în Bistrița – Năsăud care va avea loc în curtea Complexului Muzeal Bistrița în perioada 20 – 22 decembrie, să ne bucurăm împreună de magia sărbătorilor de iarnă alături de cei dragi într-un cadru de poveste.

Tradițiile și obiceiurile specifice zonei le transpunem și le aducem mai aproape de copii, părinți, bunici prin spectacole la scenă, concert de colinde, proiecții de film, ateliere creative pentru toate vârstele unde cei mici se vor distra și vor învăța prin joc și joacă, iar cei mari se vor relaxa.

Avem invitați de seamă unul și unul, Romică Țociu și Cornel Palade, și colindele vor răsuna în zări într-un concert extraordinar al lui Ștefan Hrușcă.

Ne vom ospăta cu bunătăți tradiționale, dulcegării și fel de fel de produse gustoase și băuturi alese care să vă țină de cald în timp ce îl așteptăm pe Moș Crăciun să vină să răsplătească colindătorii și copiii cuminți. Tot în cadrul târgului veți găsi articole vestimentare cu tradiție, chițibușuri, mâncăruri să faceți masa de Crăciun bogată, decorațiuni tematice și muuuuulte alte surprize„, transmit organizatorii.

Iată programul complet al evenimentului:

Imagine