Handbalistele Clubului Sportiv Gloria 2018 Bistrița-Năsăud au debutat cu dreptul în noul sezon competițional al Ligii Florilor. Sportivele s-au impus cu scorul de 30-25 ( 18-14 ). 

Pentru Bistrița au marcat handbalistele: Oana Țiplea (8), Daniela Rațiu (6), Valentina Ardean Elisei (4), Nicoleta Dincă (3), Magdalena Paraschiv (2), Teodora Bloj (2), Szilvia Szabo (1), Almudena Rodriguez (1), Andreea Tetean (1), Paula Garcia Avila (1), Laura Pristavița (1).

În poartă, Ana Maria Măzăreanu a salvat 12 din 37 de mingi aruncate de jucătoarele CSM Roman ( 32 % ), iar Ana Maria Inculeț 1 din 1 ( 100 % ).

Antrenorul principal al CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, Horațiu Pașca, s-a arătat mulțumit de evoluția elevelor sale.

E frumos sa debutezi cu o victorie în campionat. Mă bucur că avem o echipă solida, care sper să arate din ce în ce mai bine de la meci la meci” a declarat Horațiu Pașca.

HORAȚIU PAȘCA

”E frumos sa debutezi cu o victorie în campionat. Mă bucur că avem o echipă solida, care sper să arate din ce în ce mai bine de la meci la meci” -Horațiu Pașca, antrenor principal CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud#Handbal #CSGloria2018BN #LigaFlorilor #EchipaDeSufletABistritenilor #ConsiliulJudetean #Rombat #Teraplast #StrabagARL #CramaJelna #TourmontKing #Geoplast #RoserHouse #Hiperdia #HotelMetropolis #SchreinerSpa #CasaEma

Publicată de CS Gloria 2018 pe Duminică, 2 Septembrie 2018

În etapa a II-a, CS Gloria va juca în deplasare, împotriva echipei CS Măgura Cisnădie.

FOTO/VIDEO: CS Gloria 2018