CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud a fost învinsă la diferență de trei goluri, în deplasare, în meciul din etapa a V-a a Ligii Florilor, partidă disputată în compania SCM Gloria Buzău. La finalul meciului, antrenorul echipei, Horațiu Pașca, s-a arătat nemulțumit de arbitraj. 

Meciul dintre SCM Gloria Buzău – CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud s-a încheiat cu scorul 25-22, după ce la pauză tabela de marcaj arăta 11-10 în favoarea gazdelor.

Pentru CS Gloria 2018 au marcat: Daniela Todor – 5 goluri, Valentina Ardean Elisei – 3 goluri, Natallia Vasileuskaya – 3 goluri, Nicoleta Dincă – 3 goluri, Dziyana Ilyina – 2 goluri, Mariana Costa – 2 goluri, Andra Moroianu – 2 goluri, Ștefania Lazăr – un gol, Daniela Rațiu – un gol.

În poartă, Darly Zoqbi de Paula a avut 13/37 intervenții reușite (35 %).

Antrenorul CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, Horațiu Pașca, s-a arătat nemulțumit de modul în care a fost arbitrată partida.

Nu cred că m-a auzit cineva vreodată comentând ceva legat de arbitraj în șase ani de când antrenez în Liga Națională, însă acum spun că sper să fie ultimul de genul acesta și sper să nu i se mai întâmple nimănui. Băieții ăștia și-au bătut joc de munca unor fete, și-au bătut joc de munca unei echipe întregi, și-au bătut joc de o vară, de finanțatori, de sponsori, de toți cei care sunt în jurul echipei mele. Diferența asta a fost făcută de ei. Felicit echipa din Buzău pentru că a crezut până la capăt în șansa ei. A fost un joc încins și cred că publicul a fost mulțumit. Păcat de prestația celor doi băieți”, a spus Horațiu Pașca.

HORAȚIU PAȘCA

Horațiu Pașca, antrenor principal CS Gloria 2018 BN, declarații după meciul din etapa a V-aImagine: Florin Mitu

Publicată de CS Gloria 2018 pe Sâmbătă, 21 septembrie 2019

După această partidă, CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a căzut pe locul 10 în clasamentul Ligii Florilor.

În etapa următoare, cea de-a 6-a, Gloria va juca în compania echipei Minaur Baia Mare, meciul fiind programat pentru data de 5 octombrie, pe teren propriu.

În clasamentul Ligii Florilor, SCM Râmnicu Vâlcea ocupă primul loc, cu 15 puncte, urmată de CSM Corona Braşov – 15 puncte, SCM Gloria Buzău – 12 puncte, CS Minaur Baia Mare – 10 puncte, CSM Bucureşti, HC Dunărea Brăila, SCM Craiova, fiecare câte 9 puncte.

FOTO: Andreea Zaleschi

Sursa: CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud