Sala Polivalentă din Bistrița va găzdui în acest final de săptămână partida din etapa a VI-a a Ligii Florilor, dintre CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud și CS Minaur Baia Mare. 

Potrivit antrenorului principal al CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, handbalistele bistrițence sunt hotărâte să obțină o nouă victorie pe teren propriu.

”E o săptămână împortantă pentru noi, mai ales datorită faptului că ne-am reunit destul de greu, având în vedere că multe dintre jucătoarele noastre au fost plecate la echipele naționale pentru desfățurarea meciurilor de calificare. Ne așteaptă un meci extrem de important. CS Minaur traversează o perioadă foarte bună. Nu a schimbat multe jucătoare în vară. Noi ne-am antrenat foarte bine zilele acestea, iar fetele sunt extrem de determinate și hotărâte ca sâmbătă seara să le oferim bistrițenilor o nouă victorie pe teren propriu”, a declarat Horațiu Pașca, antrenorul principal al CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

La rândul lor, jucătoarele Diana Şamanț și Magdalena Paraschiv spun că nu va fi deloc un meci ușor.

DECLARAȚII

Jucătoarele Gloriei 2018 – Diana Şamanț și Magdalena Paraschiv prefațează meciul de sâmbătă, ora 17.30 cu CS Minaur Baia Mare#Handbal #CSGloria2018BN #DianaȘamanț #MagdalenaParaschiv

Publicată de CS Gloria 2018 pe Marţi, 1 octombrie 2019

Partida dintre CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud și CS Minaur Baia Mare este programată să aibă loc sâmbătă 5 octombrie, de la ora 17:30.

În ceea ce privește biletele de acces, iubitorii acestui sport trebuie să știe că mai pot cumpăra tichete atât vineri, cât și sâmbătă. Casa de bilete va fi deschisă astăzi, între orele 17.00 – 18.00, dar și mâine cu o oră înaintea meciului. Prețul unui bilet este de 10 lei. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază (în baza actelor doveditoare) de 50 la sută reducere, urmând să achite pentru un bilet doar 5 lei.

Înaintea acestui meci, CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud se află pe locul 10 în clasamentul Ligii Florilor, cu 6 puncte. Pe locul I se află SCM Râmnicu Vâlcea cu 15 puncte, la egalitate cu CSM Corona Brașov.