CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud a încheiat sezonul competițional din cadrul Ligii Florilor pe locul 3 și va juca în cupele europene, asta după ce a reușit să obțină o victorie în meciul cu SCM Râmnicu Vâlcea, campioana României.

Meciul dintre CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud și SCM Râmnicu Vâlcea s-a disputat sâmbătă după-amiaza, în Sala Polivalentă din Bistrița.

Gloria a reușit să învingă SCM Râmnicu Vâlcea cu scorul de 31-28 (17-16 la pauză). Pentru echipa de suflet a bistrițenilor au marcat: Valentina Ardean Elisei (8), Almudena Rodriguez (7), Laura Pristăvița (6), Nicoleta Dincă (5), Szilvia Szabo (2), Daniela Rațiu (3). În poartă, Ana Maria Măzăreanu 12/40 intervenții reușite (30 %).

În aceste condiții, CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud încheie sezonul pe locul III în Liga Florilor, o performanță istorică pentru club.

”Medalia era un vis, podiumul era un vis, cupele europene erau și ele un vis – toate s-au îndeplinit ! Publicul acesta minunat merită, Bistrița merită și cred că și noi merităm, pentru ca venim după un sezon extrem de complicat în care am trecut prin multe. Ce am văzut astăzi în sala îmi confirmă ca ceea ce facem noi este corect”, a declarat HORAȚIU PAȘCA, antrenor CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

HORAȚIU PAȘCA, antrenor CS Gloria 2018 BN: ”Medalia era un vis, podiumul era un vis, cupele europene erau și ele un vis – toate s-au îndeplinit ! Publicul acesta minunat merită, Bistrița merită și cred că și noi merităm, pentru ca venim după un sezon extrem de complicat în care am trecut prin multe. Ce am văzut astăzi în sala îmi confirmă ca ceea ce facem noi este corect.”

Publicată de CS Gloria 2018 pe Sâmbătă, 18 mai 2019

La rândul său, Marius Pintea, directorul clubului bistrițean a completat: ”Visul nostru s-a împlinit. Obținerea locului trei într-un campionat atât de puternic ca și cel al României este un rezultat extraordinar. Vreau din suflet să le mulțumesc bistrițenilor că au crezut în noi, sponsorilor dar și tuturor celor care au determinat o stabilitate la nivel de club”.

Marius Pintea, director CS Gloria 2018 BN: ”Visul nostru s-a împlinit. Obținerea locului trei într-un campionat atât de puternic ca și cel al României este un rezultat extraordinar. Vreau din suflet să le mulțumesc bistrițenilor că au crezut în noi, sponsorilor dar și tuturor celor care au determinat o stabilitate la nivel de club.”

Publicată de CS Gloria 2018 pe Sâmbătă, 18 mai 2019

Premierea a fost făcută de Steluţa Luca de la Federaţia Română de Handbal.

FOTO/VIDEO: CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud