CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud va debuta în ediția 2019 a Cupei României Fan Courier, printr-un meci pe care îl va disputa sâmbătă, în deplasare, împotriva echipei CS Dacia Mioveni 2012 – liderul seriei C din Divizia A. 

Echipa de handbal feminin CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud va juca sâmbătă, în deplasare la Pitești, împotriva liderului seriei C din Divizia A, CS Dacia Mioveni. Meciul face parte din ediția 2019 a Cupei României Fan Courier.

”Cupa României este o competiție importantă pentru noi, de care ne leagă multe amintiri plăcute: în sezonul 2016-2017 am obținut cea mai importantă performanță din istoria clubului – medalia de bronz. E o competiție care ne place și în care vrem să ajungem cât mai sus. Întâlnim în 16-imi o echipă cu pretenții, aflată pe locul întâi în Divizia A. Vom fi foarte atenți, mai ales că din meciurile vizionate cu  Dacia Mioveni am sesizat că joacă un handbal modern și dispun de un lot care poate pune probleme. Ne respectăm adversarul și vom merge la Pitești cu un singur gând, acela de a ne califica mai departe”, a declarat antrenorul principal al echipei, Horaţiu Paşca.

Potrivit antrenorului, în meciul programat pentru sâmbătă nu vor juca, din motive medicale, Valentina Ardean Elisei (care are o răceală puternică și care nu s-a antrenat săptămâna aceasta), Teodora Bloj (care are o entorsă din meciul cu CSU Cluj Napoca) și nici Paula Garcia Avila (care are în continuare probleme cu spatele).

În schimb, a revenit Magdalena Paraschiv, care în prezent participă la antrenamentele echipei.

Sursa text, foto: CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud