Un computer tomograf de ultima generație a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Investiția se cifrează la aproximativ 600.000 de euro.

O nouă aparatură ultra-performantă a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Este vorba despre un computer tomograf de ultimă generație, cu ajutorul căruia se poate face orice tip de investigație CT, iar datorită unui soft special se reduce doza de iradiere cu până la 50%.

Investiția, care se cifrează la de 2.796.500 lei (585.470 euro), a fost foarte dorită de echipa de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, care va avea și un spațiu special.

?????????? ???????? ?? ?????? ????????? ? ????? ?? ???????? ???????? ?? ??? ????? ?? ? ??????? ?????????????!↪️ Și chiar o merită, fiind un ?????? ?????-?????????? cu ajutorul căruia ?? ????? ???? ????? ??? ?? ???????????? ??, iar datorită unui soft special se reduce doza de iradiere cu până la 50%.? O #InvestițieÎnSănătate de 2.796.500 lei (585.470 euro), foarte dorită de echipa de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, care ?? ???? ?? ?? ?????? ???????.O să revin cu imagini și mai multe informații, când este instalat și „pregătit de muncă”!

Publicată de Emil Radu Moldovan pe Marţi, 26 noiembrie 2019

Săptămâna trecută, în dotarea instituției sanitare bistrițene a mai intrat un aparat de terapie prin radiofrecvență pentru pacienții care suferă de boli articulare sau musculare, în valoare de 12.377 euro, dar și un microscopul operator de ultimă generație de tehnologie robotică dedicată intervențiilor neurochirurgicale, în valoare de 310.000 euro.

sursa foto: Mihaela Ivan/Facebook