O șoferiță a avut parte de o adevărată cascadorie după ce mașina pe care o conducea a ajuns cu roțile-n sus. Accidentul s-a produs pe Podul Jelnei din municipiul Bistrița, șoferița suferind multiple răni în urma accidentului și fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. 

Un accident rutier soldat cu o victimă s-a produs joi, în jurul prânzului, în zona Podul Jelnei din municipiul Bistrița. O femeie care se afla la volanul unui autoturism a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, iar mașina a ajuns cu roțile-n sus. Din fericire, femeia a scăpat doar cu câteva răni în ciuda faptului că autoturismul a fost serios avariat.

La locul accidentului a fost alocat un echipaj cu medic din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, precum și o autospecială de lucru cu spumă din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

La accident, echipajul SAJ a găsit o victimă de sex feminin cu multiple excoriații, conștientă, stabilă hemodinamic și respirator. Va fi transportată la UPU Bistrița pentru investigații și tratament de specialitate”, a declarat Ciprian Păcurar, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

La fața locului intervin și polițiștii rutieri, aceștia urmând să efectueaze cercetări pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul.

Circulația în zona în care s-a produs accidentului se desfășoară cu dificultate, pe o singură bandă.

UPDATE 14:15

”În jurul orei 13.00, o femeie de 65 de ani, din Bistrița, care conducea un autoturism pe raza municipiului, ajunsă în intersecția străzilor C.R.Vivu cu Valea Jelnei, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat. În urma accidentului, femeia a fost rănită. Polițiștii ajunși la fata locului au testat-o cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzei și a împrejurarilor în care s-a produs evenimentul”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

FOTO: SAJ B-N