CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a reușit o victorie uriașă în manșa retur a turului 3 din Cupa EHF. Handbalistele Gloriei au reușit să învingă CSM Corona Brașov, însă, cu toate acestea, echipa nu a reușit să meargă mai departe în competiția europeană. 

Partida dintre CSM Corona Brașov și CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud s-a disputat duminică, 17 noiembrie, la Brașov. Sportivele Gloriei, antrenate de Horațiu Pașca, au câștigat la diferență de două puncte, scorul final al partidei fiind 24:22. Bistrița s-a aflat aproape în totalitate la conducerea partidei, iar la pauză avea un avantaj de două goluri, tabela de marcaj arătând 13-11 în favoarea Gloriei. 

Pentru Gloria 2018 au marcat: Laura Pristăvița -7 goluri, Dziyana Ilyina – 4 goluri, Mariana Costa – 3 goluri, Andreea Tetean – 2 goluri, Nicoleta Dincă – 2 goluri, Valentina Ardean Elisei – 2 goluri, Szilvia Szabo – un gol, Diana Samanț – un gol, Teodora Bloj – un gol, Daniela Rațiu – un gol.

Însă, cu toate că Gloria a câștigat partida de duminică, nu a reușit să meargă mai departe în competiția europeană și asta deoarece Corona Brașov a marcat mai multe goluri în mansa tur, motiv pentru care continuă în competiția EHF.

În prima manșă a turului 3 din Cupa EHF,  brașovencele au câștigat la Bistrița cu 27-25.