Liderul grupului parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor, deputatul Daniel Suciu, este de părere că toate reproșurile și disputele apărute în urma referendumului pentru revizuirea Constituției trebuie să se încheie. 

A trecut … chiar a trecut ziua de ieri. Dar trebuie să treacă şi hăul. Şi cuvintele grele. Şi reproşurile. Nu mă dezic de votul meu, nu te dezice de boicotul tău…dar să ne oprim. Există suficiente cuvinte, savante sau nu, prin care să explici orice… de ce am mers, de ce ai stat acasă, dar astăzi e luni şi poporul, cu bunele şi relele lui, a decis. De astăzi, preotul tău e tot preotul tău, păstorul la fel. Mereu s-a spus să-i luăm în calcul pe cei care stau acasă, să-i înţelegem, că au argumentele lor, au protestul lor, iar acum cei care au stat acasă trebuie să-i înţeleagă pe cei care au mers la vot. Avem argumentele noastre. Şi a fost manifestul nostru„, a scris deputatul Daniel Suciu pe Facebook.

Daniel Suciu a votat în orașul Sîngeorz-Băi din Bistrița-Năsăud și a precizat că ”am votat acasă, am votat pentru ai mei, ai tăi, părinți, bunici și copii, pentru familie”.