Deputatul social democrat Doina Pană anunță, prin intermediul unui mesaj postat pe o rețea de socializare, că a fost adoptată o ordonanță de urgență care prevede instituirea unor măsuri pentru derularea Programului National de Dezvoltare Locală, etapa a II-a. ”PNDL continuă și a fost extins și pentru rețele de alimentare cu gaz!”, anunță Doina Pană. 

Deputatul bistrițean Doina Pană anunță că în Camera Deputaţilor a fost adoptată, miercuri, o ordonanțăde urgență care prevede noi măsuri pentru Programul National de Dezvoltare Locală, etapa a II-a. Proiectul a fost adoptat cu 220 de voturi „pentru”, 20 „împotrivă” şi 33 de abţineri.

”Prima zi de vot final în noua sesiune parlamentară și … „nimic nou sub soare”. Din partea USR, aceeași atitudine agresivă împotriva a tot ce e benefic pentru români! Vot împotrivă, dublat de muuultă gălăgie, pentru cel mai performant program de dezvoltare a satelor României: PNDL. N-a existat comună, indiferent de culoarea politică a primarului, care să nu beneficieze de el prin proiectele depuse pentru: școli, grădinițe, dispensare, drumuri, apă și canalizare. Cu toată strădania USR-iștilor, prin votul de astăzi, nu doar că PNDL continuă dar l-am extins și pentru rețele de alimentare cu gaz”, spune Doina Pană.

În Camera Deputaților, proiectul privind PNDL a fost urmat de schimburi dure de replici între deputaţii Opoziţiei şi cei ai Puterii.