Descoperire macabră în Bistrița-Năsăud. Un bărbat a fost găsit decapitat

Descoperire macabră pe raza județului Bistrița-Năsăud! Duminică, între localitățile Fiad și Romuli a fost găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat, acesta fiind decapitat. La fața locului intervin polițiștii, care încearcă să stabilească identitatea persoanei decedate. 

Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud a fost solicitat duminică, în jurul orei 15:20, să intervină între localitățile Romuli și Fiad unde a fost găsit un bărbat decedat. Potrivit persoanei care a făcut apelul la 112, ar fi vorba despre o persoană decapitată.

S-a constituit o echipă de polițiști în vederea efectuării cercetării la fața locului și stabilirii cauzei și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Există suspiciuni că ar putea fi vorba despre un bărbat din localitatea Telciu, care a fost dat dispărut de la domiciliu în urmă cu mai bine de o săptămână.

”La data de 24 mai, polițiștii au fost sesizați despre faptul că un bărbăt de 47 de ani, din Telciu, a plecat de la domiciliu la data de 21 mai și nu s-a mai întors. Au fost efectuate activități in vederea găsirii acestuia, fiind dispusă, în aceeași zi, căutarea la nivel national. În cadrul verificărilor se va stabili dacă este vorba despre una și aceeași persoană găsită astăzi decedată”, a mai adăugat Crina Sîrb.

Trupul bărbatului a fost găsit într-o zonă greu accesibilă, spre locul indicat îndreptându-se și un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud. Echipajul SAJ este sprijinit de pompierii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență.

UPDATE 19:15

Echipajul Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud a găsit la locul solicitării un bărbat de aproximativ 47 ani, cu leziuni incompatibile cu viața, declarându-se decesul. De asemenea, cadavrului îi lipsește capul, care nu a fost încă găsit la locul solicitării”, a declarat Ciprian Păcurar, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

Se pare că este vorba despre aceeași persoană dată dispărută de la domiciliu. Cadavrul bărbatului a fost recunoscut doar după îmbrăcăminte de fiul său.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.