Un bărbat din Năsăud a fost găsit decedat într-o râpă din localitatea Mititei din județul Bistrița-Năsăud. Incidentul s-a petrecut în apropierea unei stâne. Potrivit polițiștilor, cadavrul nu prezenta urme de violență, însă s-a deschis o anchetă în acest caz.

Descoperire macabră miercuri după amiaza pe raza localității Mititei, comuna Nimigea! Un bărbat în vârstă de 52 de ani a fost găsit fără suflare, într-o râpă.

La locul incidentului au fost intervenit un echipaj de pompieri de la Secția Nasaud și un echipaj cu medic SAJ. Ultima parte a intinerariului de deplasare a fost impracticabilă autospecialelor, iar deplasarea s-a făcut pe jos.

Medicul de pe Ambulanță nu a mai putut nimic să facă decât să declare decesul.

Având în vedere faptul că prezenta semne de instalare a morții biologice, nu se impunea demararea manevrelor de resuscitare. S-a declarat decesul„, a declarat dr. Annabella Muzsi, managerul SAJ Bistrița-Năsăud.

Întrucât era vorba despre o moarte suspectă, la fața locului au mers și criminaliștii.

În această după- masă, un bărbat a sesizat prin 112 faptul că în apropierea unei stâne, pe raza localității Mititei, a fost găsit un bărbat căzut, inconștient. 

La fața locului, în locul numit „Colnic” de pe raza localității Mititei, polițiștii au identificat un  bărbat de 52 de ani din Năsăud care, din păcate era decedat. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Cazul este anchetat de polițiștii Secției 6 Năsăud, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cauză urmând a fi dispusă necropsia, care va stabili cu exactitate cauza decesului.

sursă foto: Radu Sîrbu, Mesagerul de Bistrița-Năsăud