Doar 58 de candidați au mai rămas în cursa pentru un post de asistent medical la Spitalul Județean de Urgență Bistrița

Cu toate că au fost depuse 158 de dosare pentru 24 de posturi vacante de asistent medical generalist la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, dintre acestea, mai puțin de jumătate au mai rămas în concurs. Doar 58 de candidați au trecut de primele etape – proba scrisă și cea privind abilitățile de utilizare a calculatorului. 

Spitalul Județean de Urgență Bistrița a scos la concurs 24 de posturi de asistent medical generalist debutant la diferite secții din cadrul unității medicale. Pentru aceste posturi au fost depuse 158 de dosare, ceea ce înseamnă că pentru un singur post bătălia a fost mare – șapte candidați pe un singur loc.

Însă, după susținerea primelor probe, numărul celor rămași în cursă a scăzut considerabil. Mai puțin de jumătate au mai rămas în cursă după ce au susținut proba scrisă și cea privind abilitățile de utilizare a computerului.

Începând de astăzi, cei 58 de candidați care au trecut de primele probe vor susține proba practică și interviul.

”Astăzi, începe proba practică/ interviul pentru cei 58 de candidați care au mai rămas în concursul pentru ocuparea unui post de “Asistent medical generalist”. Proba se va desfășura pe parcursul a 3 zile, programarea cadidaților făcându-se pe intervale orare, fiecare candidat având la dispoziție 30 de minute. Rugăm candidații să ajungă cu cel puțin 30 de minute înainte de ora programată” anunță managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany.

Reamintim că la Spitalul Județean de Urgență Bistrița a fost introdusă, începând din acest an, o nouă metodologie de organizare a concursurilor pentru ocuparea posturilor vacante. Potrivit conducerii unității medicale, candidații vor trece printr-o evaluare mai complexă, în care vor fi punctate atât cunoștințele teoretice și practice, cât și interviul, unde accentul se pune pe dosarul profesional al candidatului și profilul candidatului raportat la motivația acestuia pentru postul pe care candidează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.