Doi adolescenți, dați dispăruți, găsiți de polițiști! Unde au fost descoperiți

O adolescentă de 14 ani le-a dat emoții părinților săi după ce a dispărut miercuri de la domiciliu. Polițiștii au descoperit-o pe fată în județul Suceava, la domiciliul unui tânăr în vârstă de 21 de ani. Un alt minor, în vârstă de 15 ani, dispărut în urmă cu 4 luni, a fost găsit și el.

 

Joi, în jurul amiezii, polițiștii din Sângeorz-Băi au fost sesizați direct de către o femeie de 32 de ani, din oraș, despre faptul că fiica sa minoră, în vârstă de 14 ani, a dispărut de la domiciliu.

Imediat, polițiștii au declanşat activităţi specifice găsirii copilei.

Ca urmare a activităților întreprinse, polițiștii bistrițeni, în colaborare cu cei suceveni, la scurt timp au depistat-o pe tânără în localitatea Frasinul, județul Suceava, la locuința unui tânăr de 21 de ani„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au mai descoperit faptul că adolescenta a plecat voluntar de la domiciliu în seara de 7 august.

Fata a fost internată în Centrul de Plasament Suceava, urmând a fi încredințată părinților.

 

Tot joi, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei de la Acțiuni Speciale l-au depistat pe o stradă din municipiul Bistrița pe un adolescent de 15 ani, care figura pe lista persoanelor minore căutate la nivel național. Pe data de 18 aprilie, băiatul plecase de bună voie din Centrul de Protecție a Copilului Beclean.

După ce a fost găsit de polițiști, adolescentul a fost încredințat reprezentanților Centrului și a fost revocată măsura căutării la nivel național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.