Doi bărbați din Bistrița-Năsăud au fost arestați la domiciliu, joi, 29 aprilie, de Tribunalul Bistrița-Năsăud, după ce cu o zi înainte polițiștii și procurorii au efectuat 80 de percheziții domiciliare pe raza județului, într-un dosar de braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Alți patru bărbați au fost puși sub control judiciar.

 

Potrivit IPJ BIstrița-Năsăud, la data de 29 aprilie, în continuarea cercetărilor desfășurate de polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, a dispus luarea măsurii arestului la domiciliu față de un bărbat de 42 de ani din Feldru și a unui bărbat de 38 de ani din Ilva Mică, pentru o perioadă de 30 de zile.

Prin ordonanțele emise de procurorii de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar față 4 bărbați de 27, 31, 37 și 39 de ani din Leșu și Ilva Mică.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase pentru documentarea întregii activități infracționale și pentru stabilirea participației tuturor persoanelor.

Reamintim că, miercuri, 28 aprilie, polițiștii și procurorii bistrițeni au efectuat aproape 80 de percheziții pe raza județului, într-un dosar de braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Detalii AICI.

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud