Doi jandarmi bistrițeni au câștigat, sâmbătă, primul loc la două competiții sportive care au avut loc în municipiul Dej. Este vorba despre Alexandru Sucutărdean și Dorel Nistor.

 

Doi reprezentanți ai Jandarmeriei Bistrița-Năsăud, Alexandru Sucutărdean și Dorel Nistor au obținut locuri fruntașe la concursurile care s-au organizat, sâmbătă, la Dej.

Toamnă bogată în premii pentru cei doi jandarmi pasionați de sport. Roadele muncii de peste an se arată acum pentru Alexandru Sucutărdean, la culturism, și Dorel Nistor, la tenis de masă. Ambii au ocupat câte un onorabil loc I, la concursurile care s-au organizat la Dej. Felicitări dragi colegi pentru aceste rezultate!„, au scris cei de la Jandarmeria Bistrița, pe Facebook.

Alexandru Sucutărdean și-a adjudecat locul I la la Concursul Internațional de Culturism Pro Nutrition Grand Prix 2018, ediția a X a- categoria Men Phisique.

Fără îndoială că premiul suprem pe care-l oferă viața este șansa de a lucra din greu la ceva care merită din plin efortul tău!”, a scris Alexandru Sucutărdean pe pagina sa de Facebook.

Cel de-al doilea jandarm bistrițean care i-a făcut pe colegii săi să se mândrească este Dorel Nistor, care a câștigat locul 1 la Concursul de Tenis de Masă, categoria Elite/Open.