O fetiță de 10 ani din Bistrița-Năsăud a fost accidentată, vineri seara, de un autoturism, în timp ce traversa neregulamentar strada. Accidentul s-a petrecut în localitatea Căianu Mic. Un alt pieton a fost accidentat grav în municipiul Bistrița, acesta traversând regulamentar strada.

 

La locul accidentului din Căianu Mic a fost direcționat un echipaj de prim ajutor SMURD.

Conform primelor date, un tânăr de 22 de ani, din Căianu Mic, care conducea un autoturism pe drumul comunal 38, pe raza localității de domiciliu, a surprins și accidentat o fetiță de 10 ani, care se pare că ar fi fost angajată în traversarea neregulamentară a străzii„, a transmis Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Continuă cercetările în acest caz polițiștii de la Rutieră din Beclean, urmând a fi stabilite toate împrejurările în care a avut loc accidentul.

Accidentul din Bistrița s-a petrecut pe o trecere de pietoni, pe str. Mihai Viteazu, unde un bătrân a fost suprins de un autoturism pe când traversa regulamentar. Bărbatul, în vârstă de 78 de ani, a fost rănit grav, el fiind găsit inconștient de echipajul medical SMURD. Ulterior a fost transportat la spital.

Șoferul vinovat este un bărbat din comuna Dumitra, în vârstă de 42 de ani. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Continuă cercetările in acest caz polițiștii Biroului Rutier.