Două contracte în valoare de circa 7 milioane de euro, semnate de primarul orașului Beclean

Două noi contracte cu finanțare nerambursabilă au fost semnate de primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan. Este vorba despre amenajarea unui Centru Social de Zi prin valorificarea potențialului balnear la Băile Figa, proiect în valoare de 4,9 milioane de euro, și eficientizarea energetică a 9 blocuri de locuințe, un proiect în valoare de aproximativ 2 milioane de euro.

 

În cursul zilei de azi am semnat contractele de finanțare nerambursabilă pentru două proiecte importante: amenajarea Centrului Social de Zi prin valorificarea potențialului balnear la Băile Figa, cu ajutorul Programului Național de Dezvoltare Rurală prin GAL Ținutul Haiducilor, și eficientizarea energetică a 9 blocuri de locuințe, prin ADR N-V„, a declarat primarul Nicolae Moldovan.

Acesta a mai subliniat că administrația locală pregătește documentațiile pentru finanțarea celorlalte blocuri din oraș. Există o singură condiție, aceea ca oamenii să se grupeze în asociații de proprietari. 

Contribuția fiecărei familii va fi de maxim 5%, restul de 95% din costurile lucrărilor fiind suportate de către Primăria Beclean și Uniunea Europeană„, a mai precizat primarul Nicolae Moldovan.

Edilul din Beclean a mai anunțat că, marți, 26 februarie, la sediul Primăriei Beclean vor ajunge constructorii proiectului Legacy pentru semnarea contractului de începere a lucrărilor.

Este un proiect foarte modern, ce va aduce o îmbunătățire masivă perspectivei de viitor a Complexului Balnear Băile Figa„,  a mai adăugat Nicolae Moldovan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.