Două fetițe în vârstă de 8 și 2 ani, din localitatea Dumitra, județul Bistrița-Năsăud, s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Se pare că de vină ar fi  o butelie pe gaz. Copilele au ajuns la spital.

 

Două fetițe de 8 și 2 ani s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Incidentul s-a produs în localitatea bistrițeană Dumitra, sâmbătă seara.

Acestea s-ar fi intoxicat de la butelie pe gaz. Cel care ar fi găsit fetițele este se pare chiar tatăl acestora. Cea mare era inconștientă, astfel că bărbatul a scos-o rapid afară la aer. Echipajele SMURD ajunse la fața locului le-au găsit pe micuțe conștiente. Acestea au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Două minore s-au intoxicat cu monoxid de carbon în Dumitra.  Echipajele medicale SMURD le-au administrat oxigen, le-au stabilizat și predat, în stare de conștiență, la UPU Pediatrie a Spitalului Județean Bistrița-Năsăud. Este vorba despre două fetițe în vârstă de 8 ani, respectiv 2 ani, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.