Două incendii de vegetație au izbucnit unul după altul în municipiul Bistrița! Flăcările se întind pe câteva hectare

Două incendii de vegetație a izbucnit în această vineri seară, pe raza municipiului Bistrița. Unul a fost localizat pe un teren din apropierea drumului de centură a orașului , iar celălalt în permite full Stațiunii de Cercetare Pomicolă. Pentru stingerea incendiului au intervenit Detașamentul de pompieri Bistrița și echipaje ale SVSU Bistrița.

Primul incendiu de vegetație a izbucnit în această seară în jurul orei 21.30, pe un teren cu vegetație uscată din apropierea unui restaurant, aflat pe drumul de centură a municipiului Bistrița.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud, Marius Rus, incendiul a fost localizat și se încearcă lichidarea lui.

„Exista riscul că flăcările sa se extindă la două autoturisme parcate în apropiere și la o anexă in care erau depozitate lemne. Pentru stingerea incendiului intervin Detașamentul de pompieri Bistrița și un echipaj al SVSU Bistrița”, a mai precizat Marius Rus.

În timp ce pompierii s-au luptat cu flăcările pe terenul de lângă drumul de centură, un aliat incendiu de vegetație a izbucnit în perimetrul Stațiunii de Cercetare Pomicolă, flăcările întinzându-se pe aproximativ  3 ha, fiind afectată livada de pomi fructiferi și vegetația.

Și pentru stingerea acestui incendiu au intervenit pompierii de la Detașamentul Bistrița și voluntarii de la SVSU Bistrița.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.