Peste 90 de rase de câini vor putea fi admirate, sâmbătă și duminică, într-o expoziție canină internațională ce se va desfășura la Bistrița. 

În zilele de 6 și 7 aprilie, Asociația Chinologică Bistrița-Năsăud în parteneriat cu Primăria Municipiului Bistrița organizează o nouă ediție a evenimentului „Bistritzer Burg DOG SHOW 2019” – expoziție internațională de frumusețe canină. Aceasta se va desfășura în Complexul Heidenfeld din Viișoara.

Cei mai frumoși câini din peste 90 de rase vor putea fi admirați, sâmbătă și duminică, la Bistrița.

Ediția din această primăvară va fi structurată pe trei expoziții, după cum urmează:

  • 6 Aprilie Martie 2019 – Expo Nationala CAC;
  • 6 Aprilie 2019 – Expo Internationala CACIB;
  • 7 Aprilie 2019 – Expo Internationala CACIB.

Potrivit organizatorilor, programul va fi următorul:

Evenimentul are ca scop arbitrarea câinilor cu pedigree înscriși în concurs, acordarea titlurilor de cel mai frumos câine al grupei și cel mai frumos exemplar al expoziției (Best în Show).

Invităm cu drag pe toți iubitorii de câini la expoziţia internaţională de frumuseţe canină "Bistritzer Burg DOG SHOW 2019" unde pot fi admirate peste 90 de rase.6 Aprilie Martie 2019 – Expozitie Nationala CAC 6 Aprilie 2019 – Expozitie Internationala CACIB7 Aprilie 2019 – Expozitie Internationala CACIBEvenimentul are ca scop arbitrarea cainilor cu pedigree inscrisi in concurs, acordarea titlurilor de cel mai frumos caine al grupei si cel mai frumos exemplar al expozitiei (Best in Show)Organizatori:Asociația Chinologică Bistrița-Năsăud și Primăria Bistrița Parteneri: Purina Pro PlanLocație: Heidenfeld/Viisoara · Bistrița

Publicată de Bistritzer Burg Dog Show pe Duminică, 31 martie 2019