Expoziție LEGO, la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud

Asociaţia Brickenburg și Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud vor organiza o nouă expoziție de primăvară dedicată fanilor LEGO. 

Expoziţia de primăvară Brickenburg, eveniment ajuns deja la cea de-a VI-a ediție, va fi deschisă la sediul Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud, de pe strada General Grigore Bălan din Bistrița. Aceasta va putea fi vizitată în perioada 17 – 21 aprilie, între orele 11:00 – 19:00.

Adresându-se atât celor familiarizați cu sistemul LEGO, cât și publicului mai puțin cunoscător însă doritor de experiențe frumoase, gazdele vor pune la dispoziția vizitatorilor un spațiu de joacă în care, testând nenumăratele posibilități de combinare ale celebrelor cărămizi, aceștia, indiferent de vârstă, vor avea ocazia să își dovedească îndemânarea și creativitatea.

Asociaţia Brickenburg este una din cele mai importante organizaţii de fani ai sistemului LEGO, fiind oficial recunoscută la nivel mondial prin creaţiile de înaltă clasă prezentate în ţară şi în străinătate, precum şi prin evenimentele pe care le pune în practică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.