O femeie din localitatea Parva a ajuns, sâmbătă, la spital, după ce autovehiculul în care se afla s-a răsturnat pe un drum de țară.  Mașina, care tracta o remorcă, era condusă de fiul femeii.

 

La locul accidentului a intervenit un echipaj de ambulanță din cadrul SAJ Bistrița-Năsăud, ulterior fiind alocat și unul de terapie intensivă mobilă.

Potrivit SAJ Bistrița-Năsăud, femeia a suferit o fractură deschisă de membru superior.

Poliția anchetează împrejurările în care a avut loc accidentul.

„Astăzi, în Parva, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din localitate, în timp ce desfășura activități agricole cu un autoturism de teren care tracta o remorcă, a pierdut controlul acestuia și s-a răsturnat. În urma accidentului, o femeie în vârstă de 58 de ani, pasageră, a fost rănită și transportată la spital. Continuă cercetările polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvând al IPJ Bistrița-Năsăud.

Potrivit primarului comunei Parva, Ioan Strugari, accidentul s-a petrecut pe un drum de pamânt  de pe un deal, nu departe de casa de vară a celor două persoane implicate. Dumul fiind îngust și de pământ, a cedat sub o roată a autovehiculului de teren, iar tânărul de la volan nu a mai putut controla mașina.

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud