După ce la finele anului trecut a renunțat la funcția de consilier județean, Doris Rai și-a anunțat demisia din organizația Bistrița-Năsăud a Partidului Național Liberal. Motivele care au stat la baza unei astfel de decizii au fost explicate prin intermediul unui mesaj postat pe pagina oficială de pe o rețea de socializare. 

M-am săturat de politica aceasta barbară, a orgoliilor, a împărțitului de funcții, a jocurilor de culise, a amenințărilor și minciunilor! Din păcate, toți faceți același joc slab și egosit, uitând de oraș și de toate inimile care bat în el. Sunteți însetați de putere și vă călcați în picioare, în loc să vă concentrați să puneți Bistrița pe picioare”, a scris Doris Rai pe o rețea de socializare.

În consecință, luni, fostul consilier județean și-a depus oficial demisia din PNL Bistrița-Năsăud, motivând că nu își mai găsește locul în niciun partid politic. Cu toate acestea, Doris Rai spune că va continua să aibă proiecte utile pentru cetățenii din Bistrița.

”Voi continua să fiu alături de oameni prin proiecte utile, care oferă soluții pentru orașul nostru. Îmi doresc să rămân ecoul vostru, să devenim o adevărată voce a comunității și ÎMPREUNĂ să găsim soluții pentru a crește cu adevărat Bistrița! Bistrița nu este a politicienilor, ci a tuturor bistrițenilor!”, a mai adăugat Doris Rai.