Fostul preot Pomohaci, amendat cu 5.000 de lei, în plină criză coronavirus

0
1

Cristian Pomohaci a încălcat măsurile de carantină ieşind cu un grup de tineri pe dealul de la Moşuni, Mureş.

El i-a îndemnat să se apropie ca să poată fi văzuţi în transmisia live făcută pe Facebook. „Haidaţ\”, haidaţ\” mai aproape de mine, haidaţ\”“, le-a spus tinerilor, care s-au conformat.

La informațiile apărute în spațiul public, a venit și reacția Poliției, care a transmis următorul comunicat:

„Ca urmare a informațiilor apărute in spațiul public, cu privire la anumite imagini video, postate pe o rețea de socializare, referitoare la faptul că un bărbat, ar fi organizat o adunare cu mai multe persoane, pe raza localității Moșuni, din județul Mureș, polițiștii din cadrul I.P.J. Mureș au efectuat verificări stabilind urmatoarele:

În cursul zilei de ieri, 28 martie a.c., un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din localitatea Moșuni, ar fi desfășurat activități agricole, în grădina proprietate personală, la care au participat mai multe persoane.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5000 de lei, conform Ordonanței militare nr.2/2020.

În continuare, polițiștii desfășoară activități pentru identificarea și sancționarea tuturor persoanelor implicate, încălcând în acest fel, dispozițiile legale în vigoare.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.