Un accident rutier a avut loc în comuna Șieu Măgheruș din județul Bistrița-Năsăud, unde o camionetă a fost acroșată de un autoturism, angajat în depășire neregulamentară. Șoferul camionetei a fost rănit ușor, după ce a ajuns cu mașina într-un stâlp.

 

Conform primelor date, pe DN 17, la intrare în comuna bistrițeană Șieu Magheruș, un bărbat de 52 de ani din Bistrița, care conducea o camionetă, a efectuat un viraj spre stânga, pentru a pătrunde pe un drum secundar, moment în care a fost acroșat de un autoturism, condus de un tânăr de 20 de ani, din Șieu Măgheruș, angajat în depășirea neregulamentară a camionetei.

În urma impactului, camioneta a ieșit în afara părții carosabile, unde a lovit un stâlp, iar autoturismul a lovit gardul de împrejmuire al unei proprietăți. 

Din accident a rezultat rănirea ușoară a șoferului de 52 de ani„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă.