O femeie din județul Cluj a ajuns sâmbătă după-amiaza la spital, după ce autoturismul în care se afla a intrat într-un cap de pod și s-a răsturnat, pe DN 17, în localitea Șieu-Sfântu.

 

La locul accidentului au intervenit pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Beclean care au găsit două victime ieșite din autoturism.

„În accident au fost implicate două victime, dintre care doar una, o femeie în vârstă de aproximativ 30 de ani, va fi transportată la CPU Beclean, aceasta prezintă traumatism toracic”, a transmis Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

 

Polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Beclean au intervenit și ei la locul accidentului.

„Un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani din Chiochiș a părăsit partea carosabilă, a lovit un podeț și s-a răsturnat. În urma accidentului, atât șoferul cât și o pasageră de 30 de ani din Unguraș, județul Cluj au fost răniți, necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii au testat cu aparatul etilotest, conducătorul autoturismului, rezultatul fiind negativ”, a precizat Paul Rodilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la fapta de vătămare corporală din culpă, urmând clarificarea împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

 

 

ImagineImagineImagine

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud