Un accident rutier s-a petrecut sâmbătă după-amiaza în localitatea Tiha Bârgăului, între un autoturism și două motociclete. Un motociclist a fost rănit și a ajuns la spital.

 

Ca urmare a unui accident rutier, produs pe raza localității Tiha Bârgăului, unde un autoturism și două motociclete au colizionat sâmbătă, în jurul orei 15.00, traficul se desfășoară alternativ, pe în sens, iar polițiștii dirijează circulația in zonă. La locul incidentului s-au deplasat un echipaj de prim ajutor, o autospecială cu spumă și un  echipaj de terapie intensivă mobilă.

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, în accident au fost implicate trei persoane – doi motociclisti și un conducător auto. Unul dintre motocicliști, o persoană mai în vârstă, a fost rănit serios și a ajuns la spital.

Echipajul de terapie intensivă mobilă a preluat un motociclist în vârstă de aproximativ 69 de ani cu traumatism craniocerebral, l-a stabilizat și urmează să îl transporte la UPU Bistrița pentru îngrijiri suplimentare. Celelalte două persoane au refuzat transportul la spital„, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Din primele date, doi motocicliști au intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe direcția Vatra Dornei-Bistrita și care era oprit pentru efectuarea unui viraj spre stânga.

Din impact, unul dintre motocicliști, un barbat în vârsta de 69 de ani, din Bistrița fost rănit. Ceilalți doi șoferi implicati în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Politistii Serviciului Rutier efectuează cercetări pentru stabilirea cauzei și a imprejurarilor în care a avut loc evenimentul. Traficul a fost reluat.