Un tânăr din Sângeorz Băi a murit în această dimineață după ce s-a izbit cu mașina de un copac de pe malul râului Someș, între Sângeorz Băi și Ilva Mică.

 

În această dimineață, polițiștii Serviciului Rutier, dar și  pompierii militari din cadrul Gărzii Sângeorz-Băi și un echipaj SAJ BN, au intervenit la un accident rutier pe Drumul Național 17D între localitățile Sângeorz-Băi și Ilva Mică.

Potrivit managerului SAJ Bistrița-Năsăud, Annabella Muzsi, la locul evenimentului a fost găsit o victimă de sex masculin în vârstă de 21 de ani, care prezenta leziuni incompatibile cu viața, astfel că echipajele medicale nu au mai putut decât să constate decesul.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, autoturismul a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac pe malul râului Someș. 
„Polițiștii desfășoară cercetări în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă, urmând să stabilească cauzele și modalitatea producerii evenimentului rutier”, a transmis Paul Rodilă , purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

 

ImagineImagineImagine

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud