Un accident rutier în care au fost implicate patru persoane a avut loc, vineri seara, pe DN 17D, în localitatea  Maieru, după ce un autoturism a acroșat un altul care încerca să efectueze un viraj la stânga. O persoană a fost rănită și a fost transportată la spital.

 

În această seară, pe DN 17 a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, dintre care un taximetru.

La locul accidentului a intervenit un echipaj de prim ajutor SMURD de la Sângeorz Băi, care au evaluat patru persoane implicate și au transportat la spital o victimă ce prezenta contuzie toracică. 

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, persoana rănită era pasager în taximetru.

„Din verificările efectuate la fața locului, a rezultat faptul că, în această seară, pe DN 17D, șoferul unui taximetru, un bărbat de 37 de ani din Maieru, care circula pe direcția Maieru spre Rodna, ar fi încetinit pentru efectuarea unui viraj spre stânga și a fost acroșat de un alt autoturism care circula pe aceeași direcție și care era condus de un tânăr de 26 de ani, din aceeași localitate. În urma accidentului, un pasager din taximetru a fost rănit”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

 Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea exactă a cauzei și a împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

Imagine