O fetiță de 9 ani din Bistrița a fost accidentată de un microbuz, sâmbătă seara, în timp ce traversa regulamentar strada, alături de mama sa. Fetița, care din fericire nu a suferit leziuni care să îi pună în pericol viața, a fost transportată de echipajele medicale la spital.

 

Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a intervenit, sâmbătă seara, în cartierul Unirea din municipiul Bistrita, unde o fetiță de 9 ani a fost accidentată de un autoturism.

„În urma unei prime evaluări, victima era conștientă, cooperantă prezenta leziuni și traumatisme care nu ii pun viața în pericol. Este stabil și a fost transportat la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale amănunțite”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, copila a fost accidentată de în timp ce traversa regulamentar strada, împreună cu mama sa și pe lângă o bicicletă, de un microbiz condus de un șofer din Republica Moldova.

Polițiștii au intervenit astăzi, ca urmare a unui accident rutier care a avut loc pe Drumul Național 17, în cartierul Unirea. Conform primelor verificări și măsurători efectuate la fața locului, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Republica Moldova, în timp ce conducea un microbuz pe direcția Bistrița- Vatra Dornei, a surprins și accidentat o minoră de 9 ani care, împreună cu mama sa, ar fi fost angajate în traversarea regulamentară a străzii, pe trecere pentru pietoni și pe lângă bicicletă„, a transmis Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

S-a întocmit dosar penal și continuă cercetările în acest caz polițiștii Biroului Rutier Bistrița, urmând a fi lămurite toate împrejurările în care a avut loc accidentul.

Imagine

Imagine