Doi tineri au probleme de ordin penal, după ce azi noapte jandarmii montani de la Colibița au găsit asupra lor droguri. Cei doi se aflau împreună cu alți patru amici în zona Șoimul, când au dat nas în nas cu patrula montană.

 

În această noapte, in jurul orei 00:45, jandarmii montani Colibița au depistat în zona Șoimul, un grup de 6 tineri care nu își justificau prezența în zonă.

„Mai mult decât atât la vederea patrulei de Jandarmerie au manifestat un comportament suspect. În urma controlului corporal preventiv și al bagajelor, asupra a doi tineri a fost descoperită cantitatea de peste 17 g de substanță vegetală de culoare verde oliv, două aparate de mărunțit substanța vegetală, un cântar electronic, mai multe foițe și filtre”, a precizat Georgeta Cășvan, purtătorul de cuvânt al IJJ Bistrița-Năsăud.

Pe numele celor doi au fost întocmite actele de sesizare pentru savârșirea infracțiunilor de deținere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, acte care au fost înaintate Poliției pentru continuarea cercetărilor.

ImagineImagineImagineImagine

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud