O șoferiță de doar 18 ani din Bistrița-Năsăud a făcut praf o aripă a unei locuințe, după ce a pierdut controlul volanului într-o curbă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

 

Modul SMURD a intervenit în localitatea Chiuza unde un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un imobil.

În autoturism se aflau trei persoane, una singură, o tânără de 18 ani , având nevoie de îngrijiri medicale. Tânără a refuzat însă transportul de spital.

Conform primelor verificări efectuate la fața locului de către polițiștii Secției 4 Beclean, a rezultat faptul că, în jurul orei 13.00, pe DN 17D în localitatea Chiuza, o tânără de 18 ani,din Telcișor, care conducea un autoturism pe direcția Beclean-Năsăud, nu ar fi adaptat viteza într-o curbă și a ieșit în afara părții carosabile, unde a intrat în coliziune cu un imobil„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Din fericire, în urma accidentului nu au fost înregistrate victime, toate persoanele implicate au refuzat să fie transportate la spital.

Șoferița a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.