(FOTO) Tânăr din Bistrița, arestat preventiv pentru trafic de droguri! Vezi ce cantitate de substanțe interzise a fost găsită la percheziții

Un tânăr de 22 de ani din Bistrița a fost arestat preventiv după ce, în urma unei percheziții domiciliare, polițiștii antidrog, sub coordonarea procurorilor DIICOT Cluj, au descoperit în locuința acestuia din Cluj-Napoca 4 kg de droguri.

 

Percheziția domiciliară la locuința din Cluj-Napoca a tânărului bistrițean a avut loc pe data de 22 februarie.

La data de 22 februarie a.c., polițiștii antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.-S.T. Cluj, au efectuat o percheziție domiciliară, în Cluj-Napoca, pentru documentarea activității infracționale a unui tânăr, de 22 de ani, din județul Bistrița Năsăud„, informează IPJ Cluj.

Potrivit procurorilor DIICOT, tânărul bistrițean a fost reținut pe data de 1 martie, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de mare risc, fără drept.

„În fapt, s-a reţinut faptul că, în cursul lunii februarie 2019, inculpatul M.S. a procurat, a cumpărat  și deținut în vederea comercializării droguri de risc, respectiv cantitatea de peste 4 kilograme de cannabiscare a fost identificată cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate la locuinţa inculpatului.

De asemenea, cu ocazia percheziţiei domiciliare au fost identificate şi ridicate comprimate MDMA, circa 10 grame de substanțe psihoactive, 4 cântare electronice de mare precizie, 2 cartușe, 857 de pliculețe autosigilante, destinate porționării drogurilor și instrumente de consum”, precizează procurorii DIICOT într-un comunicat.

Pe 2 martie, bistrițeanul a fost dus în fața judecătorilor de la Tribunalul Cluj, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, care a fost admisă. Decizia nu este defintivă și a fost atacată la Curtea de Apel Cluj.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.