Gamă diversificată de produse proaspete, la Toamna Bistrițeană din Viișoara (FOTO)

0
1

Bistriţenii au ocazia să își facă provizii pentru iarnă şi să petreacă agreabil câteva ore în aer liber, întrucât, în Complexul Heidenfeld din Viișoara are loc o nouă ediție a evenimentului ”Toamna Bistrițeană”, organizat de Primăria Bistriţa.

Zeci de producători locali sunt prezenţi la eveniment şi oferă spre vânzare produse proaspete şi ecologice. Legume şi fructe, miere sau flori și chiar produse de artizanat, toate acestea pot fi achiziţionate de la târgul cu vânzare care va fi deschis până mâine la Viişoara.

Preţurile sunt accesibile şi din acest motiv, bistriţenii nu au stat mult pe gânduri şi au venit să îşi cumpere produse chiar din târg. Producătorii locali cu cele mai frumoase standuri vor fi premiați de municipalitate.

Încă de la deschiderea ediţiei din acest an, bistriţenii au ajuns în Heidenfeld, iar gospodinele, cele mai interesate de acest târg, şi-au cumpărat deja gogoşari, gogonele sau alte produse şi spun că vor să pună murături.

Pe parcursul acestor două zile, Piaţa Decebal şi Piaţa de pe strada Tărpiului sunt închise pentru igienizare.

Astfel, cei care vor să viziteze expoziţia cu vânzare, dar încă nu au făcut acest lucru, mai au timp inclusiv mâine.

De asemenea, pe scena din „Heidenfeld” se desfășoară programe artistice, micii şi berea nu lipsesc, iar cei mici au și ei câteva opțiuni de a petrece timpul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.