Gârlă de amenzi în week-end de la polițiștii bistrițeni! 20 de șoferi au rămas fără permise, iar doi au dosare penale

Aproximativ 500 de amenzi, în valoare de circa 100.000 lei, au fost aplicate, în week-end, de polițiștii din Bistrița-Năsăud. Totodată, oamenii legii au suspendat 20 de permise de conducere și au retras 5 certificate de înmatriculare.

 

În perioada 25-27 ianuarie a.c., polițiștii bistrițeni au intervenit la 116 evenimente, dintre care 107 sesizate prin numărul unic de urgență 112.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, în urma activităților desfășurate, polițiștii au constatat și aplicat aproximativ 500 de sancțiuni contravenționale, majoritatea la regimul rutier, în valoare totală de aproape 110.000 lei.

 

Totodată, față de 20 de conducători auto a fost luată măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare, pentru diferite nereguli constatate.

De asemenea, oamenii legii au întocmit și dosare penale pentru comiterea unor infracțiuni la regimul rutier.

Printre cei care sunt de acum anchetați, se numără și un tânăr în vârstă de 24 de ani, din județul Suceava. Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, acesta a fost depistat de polițiști, vineri, la volanul unui autoturism care tracta o remorcă, pe DN 17, prin Coldău, fără să dețină permis de conducere corespunzător pentru categoria din care face parte ansamblul în cauză.

“A fost înregistrat dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere corespunzător”, au precizat reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud.

 

Cu dosar penal s-a ales și un bărbat de 47 de ani din Bistrița, care a fost prins de polițiști, pe DN 17, prin localitatea Unirea, la volanul unui autoturism, fără să dețină permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.