Grav accident pe un drum forestier din Bistrița-Năsăud. Un bărbat a decedat

Un grav accident s-a produs astăzi, în jurul prânzului, pe un drum forestier dintr-o zonă greu accesibilă a județului Bistrița-Năsăud. În urma acestuia, un bărbat și-a pierdut viața.

Accidentul s-a produs pe raza localității Anieș, în zona carierei de piatră. Din primele informații se pare că un autoturism s-a răsturnat și, în urma accidentului, un bărbat și-a pierdut viața.

Deși la fața locului au fost direcționate echipajele de intervenție, salvatorii nu au mai reușit să îl readucă pe bărbat la viață și au fost nevoiți să declare decesul.

”La locul indicat au fost direcționate un echipaj de pompieri, un echipaj SMURD de prim ajutor, respectiv un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud. Victima era în stop cardiorespirator. Imediat, a fost început protocolul de resuscitare, dar din păcate, organismul bărbatului în vârstă de aproximativ 48 de ani nu a răspuns manevrelor aplicate astfel că a fost declarat decesul acestuia la locul intervenției” a precizat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Deocamdată nu se știe cum s-a produs accidentul, dar oamenii legii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările.

UPDATE 15:23

Potrivit ultimelor date, polițiștii au stabilit că în accident nu era implicat un autoturism, ci un autocamion.

Polițiștii au fost sesizați prin 112 despre faptul că, pe raza localității Anies, în locul numit “Valea Secii”, în apropierea unui autocamion, a fost găsit un bărbat în stare de inconștiență. Acesta a fost resuscitat, însă, din păcate nu a răspuns manevrelor, fiind declarat decedat. Ulterior, polițiștii l-au identificat ca fiind un bărbat, de 48 de ani, din Rodna și efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în are a avut loc evenimentul” a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.