Handbalistele CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, în cantonament în Barcelona

Handbalistele CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud se pregătesc, în perioada 16-23 decembrie, în Barcelona. Tehnicienii Horațiu Pașca și Xavier Pascual conduc împreună antrenamentele.

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a început o colaborare cu echipa similară din Barcelona, handbalistele bistrițene afându-se, în prezent, în cantonament în Spania.

Acest început de colaborare dintre Gloria 2018 și FC Barcelona vizează pregătirea jucătoarelor, profesionalizarea staff-ului, dar și analiza și implementarea de către clubul nostru a unei strategii la nivel de copii, juniori și seniori” spun oficialii clubului.

Potrivit directorului clubului, Marius Pintea, participarea la acest cantonament alături de staff-ul Barcelonei și prezența lui Xavier Pascual alături de Horațiu Pașca reprezintă un pas înainte pentru construirea unei filosofii de club. ”Un capitol important este să creștem pas cu pas și să încercăm să învățăm de la cei mai buni, pentru ca Gloria 2018 să crească și să se dezvolte sănătos. Vrem ca din 2019 să implementam o ideologie prin care clubul nostru să aibă o bază de selecție numeroasă pentru ca în cațiva ani tot mai multi copii din Bistrița Năsăud să facă pasul către handbal. La acest capitol, clubul catalan are rezultate foarte bune. Cât privește cantonamentul echipei, ne-am dorit ceva diferit. Vrem ca pe lângă pregătirea fizică și specifică alături de unul dintre cei mai buni antrenori din lume să dăm jucătoarelor posibilitatea de a cunoaște și altceva. Cred că această săptămană a fost una pozitivă pentru noi. Încercăm să abordăm campionatul cu un aer proaspăt dar și cu încrederea că echipa poate aduce rezultate frumoase” a declarat Marius Pintea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.