Hoții care au văduvit de cablu tiroliana din parcul de aventură din Bistrița, au fost descoperiți! Acum sunt anchetați

Doi tineri din Bistrița-Năsăud care în urmă cu circa două săptămâni au furat cablurile de la tiroliana din parcul de aventură de pe Dealul Cocoșului, parte componentă a Complexului sportiv multifuncțional Wonderland din municpiul Bistrița, au fost prinși. Cei doi sunt ciobani și au vrut să folosească materialele furate pentru țarcul de animale. Prejudiciul în valoare de 10.000 lei a fost recuperat în totalitate.

 

Hoții care au furat în urmă cu circa două săptămâni cablurile de la tiroliana din parcul de aventură din Wonderland, situat chiar în vârful Dealului Cocoșului din municipiul Bistrița, au fost prinși.

Este vorba despre doi tineri, unul din cartierul Ghinda, celălalt din comuna Cetate, care acum sunt anchetați pentru furt calificat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb, în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar de furt, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat, luni, doi tineri, bănuiți de comiterea faptei.

Polițiștii au stabilit faptul că, la data de 23 septembrie a.c., un tânăr, de 28 de ani, din Ghinda împreună cu un altul, de 27 de ani, din localitatea Cetate ar fi sustras mai multe bunuri din parcul de aventură situat în zona Dealul Cocoșului, din municipiului Bistrița. Prejudiciul cauzat se ridică la peste 10.000 de lei”, a precizat Crina Sîrb.

Bunurile reclamate ca fiind sustrase au fost recuperate de polițiști și restituite, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Potrivit surselor Realitatea de Bistrița, cei doi tineri sunt ciobani și se pare că ar fi vrut să folosească materialele furate din parcul de aventură pentru țarcul de animale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.