Spitalul Județean de Urgență Bistrița a beneficiat, în anul 2019, de investiții în valoare de aproximativ 40 de milioane de lei (peste 8 milioane de euro), prin finanțări asigurate de Ministerul Sănătății, cât și din bugetul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. 

 

Gabriel Lazany, managerul unității spitalicești, spune că anul 2019 a fost unul plin de provocări și satisfacții.

2019 a fost un an minunat și PLIN. Plin de satisfacții. Plin de provocări. Mulțumim pentru suport Guvernului României și Consiliului Județean Bistrița-Năsăud care anul acesta au alocat împreună pentru investiții peste 40 milioane de lei. Mulțumesc echipei medicale și administrative care mi-a fost alături și au pus suflet în ceea ce fac. Mulțumesc pacienților care au înțeles că nu suntem perfecți, dar încercăm să devenim tot mai buni pentru ei. Mulțumesc echipei manageriale pentru încrederea și suportul acordat. (…) 2020 va fi un an greu, dar la fel de plin„, a transmis managerul Gabriel Lazany.

✨ 2019 a fost un an minunat și PLIN.? Plin de satisfacții;? Plin de provocări.❤️ Mulțumim pentru suport Guvernului României și Consiliului Județean Bistrița-Năsăud care anul acesta au alocat împreună pentru investiții peste 40 milioane de lei;❤️ Mulțumesc echipei medicale și administrative care mi-a fost alături și au pus suflet în ceea ce fac;❤️ Mulțumesc pacienților care au înțeles că nu suntem perfecți, dar încercăm să devenim tot mai buni pentru ei;❤️ Mulțumesc echipei manageriale pentru încrederea și suportul acordat:? Dr. Gabriela Deak – director medical;? Mirela Pop – director financiar-contabil;? Gabriela Remeș – director de îngrijiri;? Paul Szekely – director administrativ;? Dr. Ștefan Pop – coordonator ambulator de specialitate;? Mariana Mocan – asistent șef ambulator de specialitate;? Dr. Ema Pintea – coordonator statistică medicală;? Tionița Pop – auditor intern;? Anca Seichei – auditor intern;? Mihaela Moruțan – șef serviciu managementul calității;? Sanda Petraș – șef serviciu resurse umane;? Maria Lorințiu – șef serviciu salarizare;? Nicolae Halas – consultant juridic.✨ 2020 va fi un an greu, dar la fel de plin.LA MULȚI ANI! ??

Publicată de Gabriel Lazany pe Marţi, 31 decembrie 2019

Potrivit managerului Spitalului Județean de Urgență Bistrița, 2019 a fost anul ATI.

Un proiect care a vizat extinderea, modernizarea și dotarea secției, în valoare de 14 milioane de lei, finanțat de către Ministerul Sănătății și Consiliul Județean Bistrița-Năsăud„, a mai completat Gabriel Lazany.

✨POVESTEA UNEI INVESTIȚII✨2019 a fost anul ATI. Un proiect care a vizat extinderea, modernizarea și dotarea secției, în valoare de 14 milioane de lei, finanțat de către Ministerul Sănătății și Consiliul Județean Bistrița-Năsăud. Mergem înainte!#SpitalulJudețeanDeUrgențăBistrița

Publicată de Gabriel Lazany pe Sâmbătă, 28 decembrie 2019